free portfolio website templates

Keresztény filmek

Mit tenne Jézus?

Mit tenne Jézus?

Am. f. /Felirat/ 1.33.56 h
Egy nap furcsa idegen tűnik fel a vidéki kisvárosban. Az emberek úgy reagálnak rá, ahogyan ma mindenki - talán mi is - tennénk. Jelenléte azonban rövidesen mindent megváltoztat.

Joshua

 A Találkozás

Am. f. /Felirat./ 1.28.31 h
A semmi kellős közepén öt idegen menedéket talál egy elhagyott út menti étteremben. Az étterem tulajdonosa különös módon mindent tud róluk.... 

Hercegnőnek való

Hercegnőnek való

Am. f. /Felirat/ 1.36.14 hGrace fiatal lány, aki egész életében egy farmon élt a családjával.
Boldog, de egyre inkább vágyik arra, hogy megtalálja azt a férfit, akivel leélheti az életét. A dolgok azonban nem mindig alakulnak tervei szerint.
Édesapja segít neki megérteni, hogy - Isten útján járva - hogyan találhatja meg az 'igazit'.

A tökéletes ajándék

A tökéletes ajándék

Am. f. /Felirat/ 1.28.17 h
Közeledik a karácsony. Tony segédlelkészként szolgál a város egyik templomában, a szükség - és főnöke - azonban rákényszeríti, hogy saját kezűleg építse meg a betlehemi istállót. A jókedélyű fiatalember kezébe is veszi a kalapácsot, amikor váratlanul segítségére siet valaki. Egy idegen, aki ért az ácsmunkához.

Lendkerék

Lendkerék

Am. f. /Felirat/ 1.58.31 h
Jay Austin saját autókereskedésében dolgozik. A biztonságos élet reményében becsületességet színlelve csapja be a gyanútlan vásárlókat. Alkalmazottait is arra tanítja, hogy kövessék az ő módszereit. A pénz azonban még így sem elég. Amikor igazán bajba kerül, Istenhez kiált.

Szerelempróba

Szerelempróba

Am. f. /Szinkr./ 1.58.20 h
Caleb és Catherine két éve házasodtak össze. Mára azonban reménytelenül eltávolodtak egymástól. Miközben arra készülnek, hogy elindítják a válási procedúrát, apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát házassága megmentésére.

A nevem... Gabriel

A nevem... Gabriel

Am. f. /Felirat/ 1.33.41 h
Elhagyatott texasi kisváros, ahol az emberek nagy része munka nélkül él. Az üzletek tönkremennek és sokak házát elveszi a bank. Mintha egyik átok a másik után sújtaná a vidéket. Egy nap furcsa fiú érkezik a városba. Csak annyit mond magáról: azért jött, hogy segítsen.

A bátorság emberei

A bátorság emberei

Am. f. /Szinkr./ 2.09.21 h
Igaz történet alapján.
Öt férfi elhatározza, hogy Isten terve szerint vezeti az életét, és ezt az irányelvet követve vállalnak felelősséget feleségük és gyermekeik életéért is.
Ünnepélyes fogadalmat tesznek...

A tökéletes idegen

A tökéletes idegen

Am. f. /Felirat/ 1.25.54 h
Nikki vacsora meghívást kap, Jézus Krisztus aláírással. Mivel férje tréfájának véli a dolgot, elmegy a találkozóra, ott azonban egy ismeretlen férfi várja, aki azt állítja magáról, hogy ő Jézus Krisztus.
Beszélgetni kezdenek...

Egy másik tökéletes idegen

Egy másik tökéletes idegen

Am. f. /Felirat/ 1.20.35 h
Sarah éppen arra készül, hogy megkezdje egyetemi tanulmányait. Portlandba repül, hogy körülnézzen leendő iskolájában. Jó alkalom ez arra is, hogy néhány napra megszabaduljon szüleitől. A repülőgépen Jézus ül mellé.

A megbocsátás útja

A megbocsátás útja

Am. f. /Szinkron./ 1.28.30 h
Megtörtént eset alapján. Egy anya és kislánya tragikus autóbaleset áldozatai lesznek. Két fiatal gyorsulási versenyt rendezett az utcán, ennek lettek vétlen áldozatai. Az apa szembe akar nézni felesége és kislánya gyilkosaival.... 

A Biblia

A Biblia

Amerikai f. /Felirat/
Ez a 10 részből álló sorozat az egyik legjobb feldolgozás, amit eddig a Biblia történeteiről készítettek.
Valamennyi rész megtekinthető a Keresztény filmek oldalán. /Filmnet 7.com/
Link: (lent)

Isten a pokolban

Isten a pokolban

 Am. f. /Felirat/ 1.41. h
Cane Amstrong 15 éves börtönbüntetésének letöltése után teljes szívvel az Úr szolgálatába áll. Egy elhagyatott templom gyülekezetét kezdi felépíteni.
Ekkor találkozik Johns Norrissal, aki kábítószert árul a környék bandavezérének megbízásából.

Felbecsülhetetlen

Felbecsülhetetlen

 Am. f. /Felirat/ 1.39.26 h
James elveszítette feleségét, és kislánya felügyeleti jogát is megvonták tőle. Kétségbeesésében és pénz hiányában elvállal egy veszélyes fekete munkát. Amikor azonban rájön, hogy egy lánykereskedő hálózat ügyeibe botlott, és két fiatal lányt kell elszállítania a megrendelőhöz, fanatikusan igyekszik megmenteni a testvéreket.
James-ből a bizalom és az elszántság igazi hőst farag.

Isten nem halott

Isten nem halott

 Am. f. /Felirat/ 1.52.42 h
Johs-t, a kezdő egyetemistát ateista professzora arra kényszeríti, hogy előadást tartson, melyben bebizonyítja Isten létezését.
A fiú szereplése elgondolkodtatja a fiatal hallgatókat, de az utolsó pillanatban a tanár számára is váratlan fordulatot vesz. 

Az otthagyottak

Az otthagyottak

Am. f. /Szinkr./ 1.45.34 h
Rayford Steele egy Boeing 747-es pilótája. Gépével éppen Londonba tart, amikor egyik pillanatról a másikra eltűnik néhány utasa. Hamarosan kiderül, hogy az egész bolygón hasonló események történnek. 
A hátramaradottaknak szembe kell nézniük a tényekkel.

King hite I. rész

King hite I. rész

Am. f. /Felirat/ 52.54 p
King Brendan kemény körülmények között nőtt fel. Anyja a kábítószer rabja volt, apját pedig nem ismerte. Egyik nevelőszülőtől a másikhoz került, ám valójában az utca nevelte, és a bandák, ahol ellenőrzés nélkül tehette, amit akart.
Egy razzia során meghal a legjobb barátja, nála pedig kábítószert talál a rendőrség, ezért börtönbe kerül.
Amikor kiszabadul, elhatározza, hogy új életet kezd. Bár legújabb nevelőszülei mellette állnak és támogatják, Brendan-nek meg kell harcolnia az előítéletekkel.

King hite II. rész

King hite II. rész

Am. film /Felirat/ 54.51 p
Brendan le szeretne számolni régi életével, de egykori bandájának zaklatása miatt ez egyre nehezebb.
Amikor szerettei is életveszélybe kerülnek, úgy érzi, nincs más választása, mint szembeszállni régi barátaival, és örökre pontot tenni a közös múlt végére.
Leszámolásra készül, és ebben a tervében még nevelőapja sem tudja megakadályozni...
Brendan-nek nagy árat kell fizetnie a szabadulásért, de végül hite a legnehezebb próbákon is átsegíti.

Apa nélkül

Apa nélkül

Amikor Joshua szülei meghalnak, apjának barátja és annak családja fogadja be a fiút. Így Joshua és Christopher (a befogadó család fia) együtt nő fel.
25 évvel később Joshua börtönbe kerül.
Ezzel szemben Christopher sikeres karriert fut be; szép háza van, csinos felesége és egy jól menő ügyvédi iroda tulajdonosa. Keresztény ügyvédi közösséget vezet, azonban a színfalak mögött teljesen istentelen életet él, és feleségétől is eltávolodik.
Az egyetlen dolog, ami közös a két fiúban, hogy a mama nagyon szereti őket és imádkozik mindkettőjükért. 

Csodálatos szeretet

Csodálatos szeretet

Am. f. /Felirat/ 1.20.17 h 
Tinédzser fiatalok hétvégi táborozásra készülnek az ifjúsági csoport vezetőjével, Stuart-ral.
Indulás előtt egy furcsa lány csatlakozik hozzájuk, aki nem akar alkalmazkodni, és elhatárolódik a fiatalok minden közeledésétől.
A többiek úgy érzik, különcsége miatt felforgatja a csoport életét. Mielőtt elmérgesedne a helyzet, Stuart megragadja az alkalmat, és az esti tábortűz mellett elmeséli a csoportnak Ozeás próféta történetét.

Hiszel?

Hiszel?

Am. f. /Felirat/ 1.59.42 h
12 ember megható történetében követhetjük nyomon, mit jelent számukra ez a kérdés. Tanúi lehetünk a bennük alakuló gondolatoknak és érzéseknek, illetve annak az erőnek, ami hitük következtében tetteiket vezeti.
Új film az "Isten nem halott" című film rendezőjétől.

A jövő kezdete

A jövő kezdete

Am. f. /Szinkr./ 1.56.20 h
Az új tanár nem egyszerű kihívással áll tanítványai elé: azt kéri tőlük, hogy váltsák meg a világot! Aki jó jegyet akar év végén, az tesz valamit, amitől jobbá válnak a dolgok. Trevor komolyan veszi a feladatot, és fantasztikus tervet eszel ki. Csupán három emberen kell segítenie, akik - ha továbbadják a jócselekedetet - szintén segítenek másokon.
Az akció első lépéseként Trevor befogad házukba egy hajléktalant. Anyja persze nem tűri a hívatlan vendéget, és rövid úton kidobja. 

A pokol angyala

A pokol angyala

Am. f. /Felirat/ 1.38.48 h
A film bemutatja a láthatatlan világot körülöttünk.
Hogyan férkőzhetnek be a démoni erők az életünkbe, és hogyan védelmeznek minket Isten angyalai.
Döntéseink határozzák meg a szellemi állapotokat a házunk táján. Ha okkultista erőket engedünk be az életünkbe, el fog jönni a pillanat, amikor szabadulni akarunk tőlük, de ez nagyon nehezen lehetséges. Csak Jézus vére tud megszabadítani minket.

Imával nyert csaták

Imával nyert csaták

Am. f. /Szinkr./ 2.00.04 h
Tony és Elizabeth középosztálybeli házaspár, akiknek látszólag mindenük megvan: remek munka, szép lányuk, illetve álmaik otthona. A látszat azonban csal. Házasságuk válságban van, életük és otthonuk egy háborús övezet, s az egésznek lányuk issza meg a levét. Egy idős hölgy segítségével Elizabeth rájön, hogyan küzdhet családja és házassága megmentéséért.
A "Szerelempróba" és "A bátorság emberei" című filmek rendezőinek legújabb filmje!

Több, mint hinnéd

Több, mint hinnéd

Am. f. /Szinkr./ 50.05 p
Petra,( görögül: Πέτρα - kő) egy amerikai keresztény rockcsapat.
Első filmjük a "Több mint hinnéd" két testvér harcát mutatja be. Ám ez a harc nem egymás ellen folyik.
Az idősebb fiú küzd betegségével, bízva Istenben.
A fiatalabb testvér csalódott az Úrban, és nem akar visszatérni hozzá, bízik saját erejében ... 

Isten országa

Isten országa

Am. f. /Felirat/ 1.30.52 h
Meghan fiatal és tehetséges karrierista, aki egy célra összpontosít; ez pedig a pénz.
Több millió dolláros üzlet kapcsán utazik a Mojave sivatagba, ahol egy keresztény tábor tulajdonosával kell tárgyalnia a föld eladásáról.
6 nap alatt azonban olyan benyomások érik, melyek megváltoztatják az életét. 

Végtelen hit

Végtelen hit

Am. f. /Szinkr./ 1.46.39 h
Grant Taylor futballedző csapata nem éppen a legsikeresebb. A magánélete sincs rendben. Feleségétől megtudja, hogy nem lehet gyermekük.
Hite segíti abban. hogy megküzdjön kudarcaival, és legyőzve a múltat, sikerre vigye csapatát, és saját életét.

Ábel földje

Ábel földje

Am. f. /felirat/ 1.43.40 h
Seth középiskolai diák, aki haragszik Istenre, mert meghalt az édesanyja, apja pedig elhagyta a családot. A fiúnak egyedül kell gondoskodnia két kishúgáról, ezért az iskola mellett több munkahelyen is dolgozik.
Nehéz körülményei között Abel, a középiskola furcsa és magányos gondnoka lesz Seth mentora ...

Isten kegyelméből

Isten kegyelméből

Am. f. /Szinkr./ 1.37.30 h
Mac 5 éves kisfiát egy felelőtlen drogdíler halálra gázolja. A szörnyű tragédia óta 17 év telt el, de a férfi keserűségét és fájdalmát semmi nem enyhíti. Haragszik Istenre, amiért nem akadályozta meg a balesetet, és gyűlöli az egész világot.
Sebei örökös feszültséget szülnek feleségével és fiával is.
Gyűlölet és megbocsátás, előítélet, harag és keserűség szembesül a Szeretettel, míg a kemény rendőrszív engedni kezd...

Csendes éj

Csendes éj

Animációs film /Szinkr./ 50.01 p
Abibról a csökönyös kis csacsiról szól ez a mese, akinek fontos szerep jutott az emberiség legszebb történetében.
Mária és József útra kelnek, hogy eljussanak Betlehembe. Vándorlásuk során azonban nem várt veszedelmek várnak rájuk. A kalandokban nem kis része van Abibnak és barátainak, akik mindent megtesznek Mária és József kényelme és biztonsága érdekében.

Langymeleg

Langymeleg

Am. f. /Felirat/ 1.37.35 h
Egy újrakezdés esélye...
Közöny, gyűlölet és szeretet váltja egymást a filmben. A pozitív változások mögött mindig ott munkál Isten teremtő szava:
"Nem úgy kérlek, mintha új parancsolatot írnék neked, sőt azt írom, ami kezdettől fogva a miénk volt: hogy szeressük egymást. Ez a szeretet pedig azt jelenti, hogy az ő parancsolatai szerint élünk." (2.Ján 5,6)

Mennyei csodák

Mennyei csodák

Am. f. /Szinkr./ 1.49.01 h
A Beam család hihetetlen, ám igaz története.
A család középső gyermeke, a 10 éves Anna egy ritka, gyógyíthatatlan betegségben szenved. A szülők kétségbeesetten hordozzák orvostól orvosig. A tragédiát tetőzi, hogy egy nap a kislány szörnyű balesetet szenved. A baleset során azonban megmagyarázhatatlan csodában lesz része.

Az akasztófa árnyékában

Az akasztófa árnyékában

Am. f. /Felirat/ 1.40.59 h
Amikor az embert nagy veszteség éri, szívfájdalmában próbára van téve, hogy meg tudja-e bocsátani akár a megbocsáthatatlant is.
Bob Collins-t nagy veszteség éri, és elvonul a világ elől. Végzett Istennel és az emberekkel is. Képes lesz megbocsátani, vagy a bosszút választja?
A film a választások és a veszteségek filmje.
Mindig van választásod. Bármikor letérhetsz az útról, melynek vége egy "akasztófához" vezet.

A viskó

A viskó

Am. f. /Szinkr./ 2.12.20 h
Mack rejtélyes levelet kap, amelyben valaki, aki magát Papának nevezi, meghívja őt a
következő hétvégére a viskóba. Már a szótól felkavarodik a gyomra, hiszen a viskóhoz
kapcsolódik élete legnagyobb tragédiája. Négy évvel korábban itt ölte meg egy ismeretlen tettes legkisebb gyermekét, Missy-t. Mack azóta sem tudott kilábalni a tragédia okozta fájdalomból, s helyzetét még az is súlyosbítja, hogy önmagát okolja a történtekért.

A rossz embert is szeretni

A rossz embert is szeretni

Am. f. /Felirat/ 1.43.31 h
Julie nemi erőszak következtében gyermeket szül. Családjának nehéz elfogadni, hogy nem az abortuszt választotta.
A történtek olyan útra kényszerítik Julie-t, amire még nem volt felkészülve. Újra kell gondolnia kapcsolatát Istennel, barátaival, és az őt megerőszakoló, immár börtönben bűnhődő Mike Connor-ral kapcsolatban is. A Biblia azt mondja: szeresd ellenségeidet. De hogyan lehet ezt ebben a helyzetben megtenni?

Következő film...

Film

Következő film...

Felhasználási feltételek      Adatvédelmi tájékoztató
© Copyright www.adonai.hu 2012-2019 Minden jog fenntartva
Honlap: Alfa webstudio