free portfolio site templates

Családi filmek

A karácsonyi látogató

A karácsonyi látogató

Am. f. /Szinkr./ 1.24.06 h
Elérkezett a karácsony. A Boyajian család azonban nem szokott ünnepelni, amióta fiuk, John meghalt az Öböl-háborúban. Nem sejtik, de ez az ünnep mégis más lesz, mint az eddigiek.
George (az apa) felvesz a kocsijába egy stoppoló fiatalembert, akinek nincs hová mennie az ünnepekre. Meghívja, hogy töltse náluk az éjszakát. Cserébe egyetlen dolgot kér; a fiú mondja azt, hogy ő is szolgált a háborúban, és ismerte John-t.

A legszebb ajándék

A legszebb ajándék

Am. f. /Szinkr./ 1.57.12 h
Az dúsgazdag olajmágnás halála után a pénzéhes családtagok az örökségen civakodnak. A költekező unoka, Jason is meg szeretné kapni a maga részét, hogy tovább folytathassa fényűző életvitelét. A pénzhez azonban csak akkor juthat hozzá, ha teljesíti a nagyapa végrendeletében szereplő 12 próbát, vagy ahogy ő nevezi: ajándékot. A fiú kénytelen elvállalni a feladatot.  

Bakancslista

Bakancslista

Am. f. /Szinkr./ 1.32.53 h
A bakancslista azon dolgok sora, melyeket az ember meg akar tenni, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is összeírja, amikor gyógyíthatatlan betegséget állapítanak meg nála az orvosok. A kórházban egy szobába kerül a milliárdos Edward Cole-lal. aki szintén kénytelen szembenézni a véggel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak.

Befejezetlen élet

Befejezetlen élet

Am.-ném. f. /Szinkr./ 1.43.21 h
Griffin autóbalesetben vesztette életét. Einar, a férfi apja, sohasem tudott megbocsátani fia feleségének, aki az autót vezette. Unokájával sem találkozott mindaddig, míg tizenegy év után édesanyjával meg nem jelennek Einar
ajtajában. Jean egy erőszakos férfi elől menekül, ezért Einar farmján keres oltalmat. Einar vonakodva fogadja be őket. Hosszú időnek kell eltelnie, míg kapcsolatuk megváltozik.

Karácsony Kánaánban

Karácsony Kánaánban

 Am. f. /Szinkr./ 1.26.33 h
Texasban, egy Canaan nevű településen él két fiú: az egyik kemény farmergyerek, a másik feketebőrű és a könyveket bújja. Egy osztályba járnak és ki nem állhatják egymást.
Egy sebesült kiskutyának köszönhetően azonban az engesztelhetetlen ellenségek hamarosan jóbarátokká válnak, és a faji előítéletek helyét átveszi a remény és a szeretet.  

Karácsonyi angyal

Karácsonyi angyal

Am. f. /Szinkr./ 1.26.21 h
A csinos, ám magányos és zárkózott Ashley egyedül él kutyájával. Egyetlen kapcsolata az emberiséggel idős szomszédja, Nick.
Ashley eredménytelenül próbál állást találni magának, ezért Nick felajánl neki egy munkát.
Együtt kezdenek dolgozni, de hamarosan kiderül, hogy Nick nem átlagos férfi.

Irány a Mississippi

Irány a Mississippi

Am. f. /Szinkr./ 1.35.02 h
Erik érdeklődve figyeli a szomszédságukba költözött új lakókat. Kiderül, hogy Dexter, a vele azonos korú kisfiú AIDS-beteg.
Erik kezdetben idegenkedik Dexlertől, de csakhamar összebarátkoznak - úgy, ahogy csak a gyerekek tudnak. Erik mindent megpróbál annak érdekében, hogy Dexler életben maradjon.

Mint a gyermekláncfű bóbitája

Mint a gyermekláncfű bóbitája

Am. f. /Felirat/ 1.44.24 h
Joey boldog gyermek, akit szerető szülők nevelnek előkelő otthonukban.
Egy nap azonban jelentkeznek igazi szülei, akik 6 évvel korábban örökbe adták a kisfiút. 

Életet menteni

Életet menteni

Am. f. /Felirat/ 2.00.12 h
Jake -et szíven üti, amikor gyermekkori barátja lövöldözni kezd az iskolában, végül pedig öngyilkos lesz. Rádöbben, hogy neki is része van Roger halálában. A másokra való odafigyelésről, felelősségről, útkeresésről szól ez a film.

Az elveszett és megtalált család

Az elveszett és megtalált család

Am. f. /Felirat./ 1.30.49 h
Esther elveszíti férjét, vele együtt pedig a vagyonát is. Egyetlen ház marad a nevén, egy vidéki kisvárosban, Georgiában. A házat azonban bérlők lakják. Tony és Ramona él ott, öt örökbe fogadott gyermekével. Mi lesz a család sorsa, ha Esther beköltözik?

Mi lenne, ha...

Mi lenne, ha...

Am. f. /Felirat/ 1.58.23 h
Ben Walker elhagyja kedvesét és leendő gyülekezeti szolgálatát egy üzleti lehetőség miatt. 15 év múlva sikeres vállalkozóként éli az életét. Ekkor megjelenik neki egy angyal, és megmutatja, mi történt volna, ha korábban a szívére hallgat.

Levelek Istenhez

Levelek Istenhez

Am. f. /Felirat/ 1.53.40 h
Tyler egy különös, 8 éves kisfiú, akinek nap mint nap meg kell küzdenie a rákkal. Ehhez nagy segítséget nyújt szerető családja és a közösség, amely körülveszi őt. De Tyler bátorsága legfőképp elképesztő erejű hitéből származik, mellyel másoknak is erőt és reményt ad.

Kiáltás a hegyek közül

Kiáltás a hegyek közül

Am. f. /Szinkr./ 1.12.06 h
Larry 10 éves fiával kajaktúrára indul az alaszkai vadonba. De a férfi egy több száz mérfölddel távolabb lévő gond miatt emészti magát: házassága válságba jutott. A vadon is kellemetlen meglepetéseket tartogat számukra, és az életük veszélybe kerül.
Megmentheti-e egy gyermek az apja életét, és reményt adhat-e a szétszabdalt családnak?

Ünnepi otthon

Ünnepi otthon

Am. f. /Szinkr./ 1.25.24 h
Egy házaspár életét veszti egy autóbalesetben. Két gyermeket hagynak árván, akiket nagynénjük szeretne felnevelni, ám a bürokrácia útvesztői kemény próbák elé állítják. Egy szociális munkás segítségével veszi fel a harcot és küzd a gyermekekért.
Ám a kisváros lakói sem ülnek tétlenül. Úgy segítenek, ahogy tudnak.

Legyetek jók, ha tudtok

Legyetek jók, ha tudtok

Ol. f. /Szinkr./ 1.44.52 h
Néri Szent Fülöpöt (1515-1595) humora és kedves egyénisége már életében népszerűvé tette. Számos anekdota emlékezik meg vidám személyiségéről, de különleges vallásos élményeiről is.
Film: Rómában Fülöp atya elhagyott gyermekeket nevel. Magához fogadja a kis tolvaj Cirifischiot, az éles eszű, melegszívű fiút, azonban mégsem sikerül megvédenie őt a Sátán rontó hatalmától.

Nagybetűs KARÁCSONY

Nagybetűs KARÁCSONY

Am. f. /Szinkr./ 1.19.40 h
A karácsony mindig is a szeretet és a hagyományok jegyében telt Trapper Falls-ban.
Amikor azonban Mitch - a nagyvárosi ügyvéd - 20 év után hazatér, igyekszik mindezt megváltoztatni.
Szerinte Isten nem létezik, a keresztények pedig képmutatók.
Szembekerül középiskolai riválisával, Dan-nel is, aki most a város polgármestere.
Dan rövidesen rájön, mi a valódi oka Mitch visszatérésének.

Vuk

Vuk

Magyar rjazfilm 1.13.16 h 
A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Minden kölyök életrevaló, de egy közülük különösen csintalan.
A szülők úgy vélik, nagyapjára hasonlít, ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor Vuk árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja.

Csak egy lövés

Csak egy lövés

Am. f. /Szinkr./ 1.47.28 h
Henry Turner ügyvédként dolgozik, és képes bármire, hogy megnyerjen egy pert.
Mindenkivel úgy bánik, mint a kapcarongyával.
Egy éjszaka leugrik a sarki boltba egy doboz cigiért, ahol éppen egy fegyveres rablás közepébe csöppen. Mire észbe kap, már el is dördült a lövés...

Betyár, a hűséges tolvaj I.

Betyár, a hűséges tolvaj I.

Am. f. /Szinkr./ 39.42 p
Az 1860-as években járunk.
A farmon élő család feje hosszú útra indul. Felesége és két fia egyedül marad a farmon.
Arliss, a kisebbik, egy nap kóbor kutyát fogad a házba, azonban bátyja, Travis nem lelkesedik túlságosan a dologért, ezért mindent megtesz, hogy elüldözze az ebet.

Betyár, a hűséges tolvaj II.

Betyár, a hűséges tolvaj II.

Am. f. /Szinkr./ 44.15 p
De - mint kiderül -, a Betyár névre keresztelt négylábú hűsége megkérdőjelezhetetlen, és egy medvetámadás során hősiességéről is tanúbizonyságot tesz.Később Travis életét is megmenti, így a kutya és a kamaszfiú között egyre szorosabb barátság alakul.  

A kezdő

A kezdő

Am. f. /Szinkr./ 2.01.32 h
Ben 70 éves özvegy férfi, aki rájön, hogy a nyugdíj nem az ő kenyere. Úgy dönt, hogy megpróbál visszaevickélni a munka világába. Egy online divat-cégnél helyezkedik el, hogy idős kora ellenére gyakornokként dolgozzon. Főnöke a csinos és fiatal Jules lesz, a cég tulajdonosa. Az új munkahely kellemes változásokat hoz a férfi életébe, azonban nem csak Ben lesz az, aki változásokon esik át.

Kutyahideg

Kutyahideg

Am. f. /Szinkr./ 2.00.34 h
Jerry egy tudóscsoport túravezetője az Antarktiszon. Nyolc gyönyörű szánhúzó kutyájával a legkeményebb hidegben is helytáll, ám amikor az évszázad vihara közeledik, evakuálni kell a bázist. Abban a hitben, hogy a kutyákért 3 óra múlva visszatérhet, Jerry kiköti az állatokat. Tervét azonban a vihar meghiúsítja; és míg a férfi minden követ megmozgat, hogy megmenthesse a magukra hagyott állatokat, addig a nyolc kutya egymást segítve próbál életben maradni a kegyetlen viharban.

Heidi I. rész

Heidi I. rész

Svájci-am. f. /Szinkr./ 1.35.51 h
Az öreg Tobias és fia között kenyértörésre kerül sor. Szétválnak útjaik, ám egy tragédia véget vet a fiú életének, akivel együtt felesége is meghal. Csak gyermekük, Heidi marad életben, akit ettől kezdve nagynénje, Dete nevel. A nő egy alkalommal Frankfurtban kap állást, ahová a kislányt nem viheti magával, ezért mogorva nagyapjára bízza, aki egyedül él a hegyekben. Heidi ártatlan szeretete lassan felmelegíti az öregember szívét. A kislány boldog, de egy nap újra megjelenik Dete, és magával viszi Frankfurtba, társalkodónőnek egy beteg gyermek mellé.

Heidi II. rész

Heidi II. rész

Svájci-am. f. /Szinkr./ 1.29.54 h
A nagyváros elsorvasztja Heidi lelkes életörömét. Szívét kettészakítja az új barátnője iránti hűség, és az Alpokban eltöltött szép élet emléke. A család belátja, hogy a kislányt - gyógyulása érdekében - vissza kell engedniük nagyapjához.
Miután Heidi megérkezik a hegyekbe, ismét lenyűgözi a varázslatos vidék, a havas táj, és az alpesi legelők. Nemsokára barátnője, Klara jön hozzá látogatóba. A találkozás során olyan kalandokban lesz részük, melyek nem csak Heidi, hanem a frankfurti kislány életét is örökre megváltoztatják.

A karácsonyi cipő

A karácsonyi cipő

Am. f. /Szinkr./ 1.30.06 h
Robert házassága a válás szélére sodródik túl sok munkája miatt. Felesége és lánya alig számíthat rá...
Közben egy másik család a súlyos szívbetegséggel küzdő édesanya, Maggie állapotáért aggódik. Amikor az asszony kisfia megtudja, hogy édesanyjának szép emlékei fűződnek egy régi tánc-cipőhöz, gyűjtésbe kezd, hogy meg tudja vásárolni karácsonyi ajándékként.

Karácsony a kastélyban

Karácsony a kastélyban

Am. f. /Szinkr./ 1.28.03 h
Jules egyedül neveli árván maradt unokahúgát és kamasz unokaöccsét. Az amúgy is nehéz helyzetben lévő nőt újabb csapás éri, amikor felmondják az állását. Egy nap megjelenik nála a gyerekek milliomos nagybátyjának komornyikja, hogy meghívja a családot az európai kastélyba - karácsonyra. De Edward bácsi megkeseredett öregúr, aki ki nem állhatja a gyerekeket.

Ezüst csengettyűk

Ezüst csengettyűk

Am. f. /Szinkr./ 1.33.23 h
A 16 éves Danny húgával és apjával él egy farmon. Minden év decemberében felkerekednek, hogy fenyőfáikat árusítsák New York utcáin.
Danny azonban többet akar az élettől. Imád fotózni, és szeretné képezni magát. Ezért megszökik apjától és a városban marad.
Egy évvel később apa és lánya ismét fenyőfát árulnak Manhattanben. De az apa még nem adta fel, hogy megtalálja a fiát.

A fény völgye

A fény völgye

Am. f. /Szinkr./ 1.32.45 h
A háborúból hazatérő Noah egy ideje nem találja a helyét és folyton vándorol, mígnem egy olyan vidékre ér, melyet azonnal a szívébe zár. Az ott élők is megkedvelik a fiatalembert, aki nagyszerűen halászik és remekül megérteti magát a néma kisfiúval is, aki azóta nem beszél, hogy elhagyta az édesapja. Noah-ra a szerelem is rátalál, de arra, hogy ki volt az a kedves idős ember, akivel ideérkeztekor találkozott csak később jön rá.

Ahol a remény terem

Ahol a remény terem

Am. f. /Felirat/ 1.38.12 h
Calvin lecsúszott sportoló, aki önsajnálatban tengeti az életét. Egyedül neveli Katie-et, a lányát, de kapcsolatuk konfliktusokkal teli.
Egy nap Calvin találkozik a down-szindrómás, csupaszív bolti eladóval, Produce-szal, akinek tisztánlátása és egyszerűsége megérinti a szívét.

Ketten a farmon

Ketten a farmon

Am. f. /Szinkr./ 1.29.54 h
Walter az utolsó fekete ember a megyében, rajta kívül már minden négert elüldöztek, vagy megöltek a fehérek. Ő azonban a körülményekkel dacolva harcol a fajgyűlölettel szemben, és nem hajlandó elhagyni szülőföldjét. Egy nap találkozik Charlie-val, a fehér kisfiúval, akit részeges apja magára hagyott a városban. Kettejük egymásra találásának nehéz, de megható útját kísérhetjük figyelemmel a filmben.

Csodák ideje

Csodák ideje

Am. f. /Szinkr./ 1.34.41 h
J. T. és Alana Thompsont a gyámhatóság el akarja venni drogfüggő édesanyjuktól, ám Emily nénikéjük akcióba lép, és elrabolja a gyermekeket. Egy álmos New England-i városkába szökik velük, ahol melléjük szegődik a szerencse, és egy elhagyott házra bukkannak, ahol biztonságban tölthetik az éjszakát. A bonyodalmak csak másnap kezdődnek.

Két testvér

Két testvér

Am. f. /Szinkr./ 1.40.39 h
Két kis tigris születik a dzsungel mélyén lévő templom romjai között. Az egyik félénk és gyöngéd, a másik bátor és merész. Gondtalan és játékos életet élnek, míg egy nap elfogják és elválasztják őket szüleiktől és egymástól. A vad kölyök cirkuszba kerül, ahol a fogság megtöri, a félénk viszont egy kormányzó kisfiának játszótársa lesz. Később a kerület elöljárójához kerül, aki vadállatot akar belőle nevelni, hogy pénzért verekedtesse.
A sors szeszélye folytán a testvérek újra találkoznak, ám ellenfélként kell egymással szembenézniük.

Nyelves lecke

Nyelves lecke

Indiai f. /Felirat/ 2.13.42 h
Shashi átlagos indiai háziasszony, akinek napjai a háztartással, férje kiszolgálásával és a gyerekeivel való törődéssel telnek. Bár igyekszik titkolni, nagyon rosszul esik neki, hogy férje és kamasz lánya sok munkája ellenére sem tisztelik őt. Amikor unokahúga esküvőjének előkészítésére egy hónapra Amerikába érkezik, beiratkozik egy gyorstalpaló angol tanfolyamra. Ám az új közegben nem csak az angol nyelv szépségei nyílnak meg előtte.

Kramer kontra Kramer

Kramer kontra Kramer

Am. f. /Szinkr./ 1.44.50 h
Ted Kramer imádja a családját, de azért a munka a legfontosabb számára. Egyik este Joanna, a felesége közli vele, hogy elhagyja. A gyerekkel járó összes gond az apára szakad, aki kénytelen újra felépíteni az életét. Főz, vásárol, takarít, játszótérre jár, s megérzi és megérti tündéri kisfia minden vágyát és félelmét.
Kisebb-nagyobb zűrök mellett is olyan ajándék ez, amiben kevés apának van része.
Másfél év után azonban, miután a legapróbb részlet is a helyére kerül, ismét megjelenik Joanna...

Anne otthonra talál

Anne otthonra talál

Kanadai f. /Szinkr./ 1.25.00 h
Prince Edward-sziget, az 1870-es évek végén. Matthew és Marilla Cuthbert, a középkorú testvérpár elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy fiút, aki majd segít nekik a gazdaságban. Egy tévedés miatt azonban a fiú helyett lány érkezik az árvaházból. Anna éles eszű kislány, aki próbál beilleszkedni az új környezetébe. Meg kell találnia a hangot Cuthbertékhez, alkalmazkodnia kell az iskolához és a kisvárosi élethez, hogy még véletlenül se kerüljön vissza az árvaházba.

Hétköznapi varázslat

Hétköznapi varázslat

Am. f. /Szinkr./ 1.34.03 h
A II. világháború idején Colorado állam kormányzójának lánya, Livy Dale teherbe esik, de szerelme, aki katona, elhagyja.
Szigorú és puritán édesapja házasságra kényszeríti egy férfival, akivel még sohasem találkozott. Újdonsült feleségként kell helytállnia egy farmon, feladva egész addigi életét.
Bár kapcsolatuk nehezen indul, férje révén Livy lassanként mégis ráébred, mit jelent az igazi, önzetlen szeretet.
Múltja összetörik, de a jelen új lehetőségeket tartogat számára.

Elliott, a sárkány

Elliott, a sárkány

Am. f. /Szinkr./ 1.42.52 h
Az ötéves Pete kirándulni indul szüleivel, de út közben balesetet szenvednek. A roncsból kikászálódva a kisfiú egy sötét és fenyegető erdőben találja magát. Kisvártatva rátalál a kedves zöld lény, Elliott, akivel Pete barátságot köt. Éveken át járják együtt a vadont, mígnem egy nap a helyi vadőr rá nem talál Pete-re. A fiú élete fenekestül felfordul.

A tábor

A tábor

Am. f. /Felirat/ 1.49.21 h
Igaz történet alapján.
A tíz éves Eli élete igazi rémálom. Édesanyja drogfüggő, akitől sem törődést, sem figyelmet nem kap, édesapja pedig gyakran bántalmazza. A fiút hamarosan elveszik szüleitől.
Eli teli van dühvel, fájdalommal, és magába zárkózik. Ekkor érkezik el abba a nyári táborba, amit hasonlóan nehéz helyzetű gyermekek számára szervezett egy keresztény közösség.

A múlt angyala

A múlt angyala

Am. f. /Szinkr./ 1.34.20 h
A 9 éves Terry csendes életet él apjával Maine államban, az óceán partján. Karácsony közeledtével a városba érkezik a gazdag Wenthworth házaspár és lányuk, Katherine, hogy nyaralójukban töltsék az ünnepeket. Egy szörnyű tragédia azonban - melyet Terry is átél - megváltoztatja mindkét család életét.

Esőember

Esőember

Am. f. /Szinkr./ 2.14.05 h
Charlie, az aranyifjú csalódottan veszi tudomásul, hogy apjától csupán néhány rózsabokrot, és egy kocsi-matuzsálemet örökölt. Hamarosan még egy meglepetés éri - kiderül, hogy van egy bátyja, aki intézetben él, és a hagyaték mintegy hárommillió dollárnyi részét kapta.

Irányváltás

Irányváltás

Am. f. /Felirat/ 1.27.41 h
Luke hihetetlenül szeret szörfözni. Ahogy a legtöbb kamasz, ő is gyakran összezördül szüleivel, mert nincsenek 'komoly' tervei a jövőjére nézve.
A vallás csak azért szerepel az életében, mert megismerkedik Emilyvel, aki elviszi a gyülekezetbe.
Egy nap azonban Luke élete válságba kerül, mert legjobb barátját autóbaleset éri és belehal sérüléseibe. 

Forest Gump

Forest Gump

Am. f. /Szinkr./ 2.22.09 h
Forrest rendkívül naiv, gyermekded lélek, de amennyire naiv, annyira jólelkű is. Egyszerűen nem ismeri a rosszat. Éppen ennek köszönheti hihetetlen teljesítményeit. Elismert futballista, majd hős katona Vietnámban, gazdag rák-halász, maratoni futó, asztali tenisz csillag. Szíve azonban mindvégig egyetlen emberért dobog.

Isten háta mögött

Isten háta mögött

Am. f. /Szinkr./ 1.22.23 h
Frank Wyatt férje halála után keservesen küzd kaliforniai ültetvényén, hogy el tudja tartani két gyermekét. Apósa halála után még nehezebb helyzetbe kerül, hiszen a birtokkal együtt a jelzálogot is örökli.
A bank határidőt ad, hogy kifizethesse tartozását, de lehetetlen, hogy addig leszüreteljék a termést.
Ekkor érkezik a családhoz Gabriel, az angyal nevű vándor, aki munkát keres a környéken.

Anne Frank naplója

Anne Frank naplója

Am. f. /Szinkr./ 2.02.46 h
Anneliese Marie „Anne” Frank (Frankfurt, 1929. június 12. – Bergen-Belsen, 1945. március) zsidó származású német lány, akit „Anne Frank naplója” címmel kiadott naplójegyzetei tettek világhírűvé.
Naplóját, melyben családjáról, barátairól, érzéseiről, meglátásairól, vagyis életéről írt, tizenharmadik születésnapjától kezdve vezette 1944. augusztus 1-jéig.

Kemény szeretet

Kemény szeretet

Am. f. /Szinkr./ 1.32.20 h
A film történetének alapjául a valóságban is létező Kemény Szeretet program szolgál, amely azon szülőknek próbál segítséget nyújtani, akiknek gyermekei alkohol-, drog- vagy viselkedési problémákkal küszködnek.
A jómódban élő középkorú házaspár észreveszi, hogy teljesen elveszítették az irányítást a fiuk felett. Gary zűrös életet él és egyre inkább a kábítószer rabjává válik. Számos sikertelen próbálkozást követően csatlakoznak a Kemény Szeretet programhoz, mely a szigorú következetességet helyezi előtérbe a megengedő, elnéző nevelés helyett.

Holt költők társasága

Holt költők társasága

Am. f. /Szinkr./ 2.03.09 h
Ifjú lelkeket lángra lobbantó különc tanárember kezdi meg varázslatos működését 1959-ben a Welton Akadémia ódon falai között.
Lapról lapra tépeti szét diákjaival a tankönyvet, mert azt akarja, hogy felfedezzék: életük egyszeri és megismételhetetlen költészet.
Szeretné elérni, hogy a fiúk maguk tapasztalják meg az élet nehézségeit és szépségeit.
A felismerés egyeseknek életreszóló szerelmet, másoknak tragédiát hoz. A hagyománytisztelő iskolában pedig tanyát ver a lázadás szelleme.

Színes fátyol

Színes fátyol

Kínai-am. f. /Szinkr./ 1.59.24 h
A középosztálybeli orvos, Walter és az elkényeztetett, felsőosztálybeli Kitty házassága elhibázott döntés volt.
Kitty - férje munkája miatt -, londoni életét hátrahagyva Sanghajba költözik, ahol rátalál a szerelem a helyi konzul személyében. Miután Walter felfedezi hűtlenségét, büntetésképpen a kolera által legsúlyosabban érintett területen fogad el egy állást, és ragaszkodik hozzá, hogy Kitty is vele tartson.

A bíró

A bíró

Am. f. /Szinkr./ 2.21.32 h
Hank Palmer, a dörzsölt New York-i ügyvéd édesanyja temetésére visszatér szülővárosába. Ott kénytelen találkozni apjával is, akivel évekkel ezelőtt megszakította a kapcsolatot. Az öreg Joseph mit sem változott, ugyanolyan nyakas és kiállhatatlan, mint amilyen mindig is volt. Hanknek meg kell küzdenie a múlt árnyaival.
Éppen hazafelé indul, amikor értesítést kap, hogy apját gyilkossággal vádolják. Hank akarva-akaratlan egyre több időt tölt a szülői házban, és egyre jobban érti, miért is szökött el innen örökre. Ám a szeretet is felébred benne a rokonság iránt, melyet oly nagyon igyekezett elfelejteni.

Szerelmünk lapjai

Szerelmünk lapjai

Am. f. /Szinkr./ 1.58.41 h
Egy öregember minden nap ellátogat a betegek otthonába egy Alzheimer-kórban szenvedő asszonyhoz. Kinyitja a füzetét, és egy szerelmi történetet kezd felolvasni az emlékek nélküli nőnek: Allie Hamilton és Noah Callhoun viszontagságos életének történetét. 

A nyomorultak

A nyomorultak

Fr.-olasz f. (Sz.) 2.13.54 h
Victor Hugo regénye alapján.
Jean Valjean, a volt fegyenc, szabadulása után jó útra tér. De múltja szüntelenül kísérti és minden igyekezete ellenére akadályozza abban, hogy nyugodt élete legyen. A film, akárcsak V. H. regénye, elmélkedés a jóról, a rosszról, az erkölcsről, a törvényről, és a szerelemről.
A főhőst Jean Gabin személyesíti meg.

Végszükség

Végszükség

Am f. /Szinkr./ 1.55.16 h
John Quincy Archibald fia baseballozás közben összeesik. A kórházban kiderül, hogy csak a szívátültetés mentheti meg a gyerek életét, az apa biztosítása azonban nem fedezi a transzplantáció költségeit.
Az egyébként becsületes apa elkeseredésében átlép minden határt: túszul ejti a kórház dolgozóit, így kényszeríti az orvosokat a műtét elvégzésére.

Lopott szavak

Lopott szavak

Élj és boldogulj!

Élj és boldogulj!

Fr.-izr.-ol.-bel. f. /Szinkr/
2.22.55 h
1984-ben a Moszad amerikai segítséggel több ezer etiópiai zsidó gyereket menekített Izraelbe. Egy keresztény édesanya kilencéves fia számára csak egyetlen módon biztosíthat jobb jövőt: ha azt vallja, hogy gyermeke "falasa", azaz zsidó. Így a fiút Izraelbe viszik, ahol egy Tel-Avivban élő francia család örökbe fogadja. A fiú izraeli élete azonban tele van rettegéssel: attól tart, hogy kiderül az igazság származásáról.

Egy angyal a földön

Egy angyal a földön

Am. f. /Szinkr./ 1.23.35 h
Egy csinos, kedves légiutas-kísérő beleszeret a híres autóversenyzőbe, aki figyelemre sem méltatja. A férfi egy hercegnőbe szerelmes, aki azonban az esküvő napján elhagyja. Hősünk végezni akar magával, de őrangyala - a stewardess alakjában - megakadályozza az öngyilkosságot. Inkább úgy irányítja a dolgokat, hogy a szerelmes lányért legyen oda.

Szerelmed nem hagy el

Szerelmed nem hagy el

Am. f. /Felirat/ 1.35.42 h
Laura egyedülálló édesanya, aki leginkább karrierjének él. Kemény munkatempóját nehéz összeegyeztetnie kilenc éves lányának nevelésével. Egy nap bírósági végzést kap, mely kötelezi arra, hogy Texas-ba utazzon, és rendezze házassági kapcsolatát.
Laura nehéz helyzetbe kerül, ám ez arra kényszeríti. hogy újraértékelje az élet fontos dolgait.

Karácsonyi csók

Karácsonyi csók

Am. f. /Szinkr./ 1.25.24 h
Wendy, a fiatal bostoni designer éppen karrierjét építgeti, amikor egy liftben találkozik azzal a férfival, aki - egy váratlanul elcsattanó csókkal - szikrát gyújt a szívében.
Öröme azonban nem tart soká, mert néhány nap múlva kiderül, hogy Adam nem más, mint a lány főnökének gazdag és előkelő udvarlója, és már az esküvőt tervezik.

A szél útja

A szél útja

Am. f. /Felirat/ 1.43.29 h
Lee 10 éves börtönbüntetés után szabadul.
Dolgozni kezd, majd megismerkedik Katie-tel és szerelmes lesz a lányba. Múltját azonban nem tudja elfelejteni. Van-e számára megbocsátás, kezdhet-e új életet? Hitről, bizalomról, jó és rossz döntéseinkről szól ez a film.

Egy különös éjszaka

Egy különös éjszaka

Am. f. /Szinkr./ 1.30.21 h
A megható szerelmi és családi történetben két korosodó idegen véletlenül találkozik a karácsony előtti éjszakán. Mindkettő súlyos terheket cipel, de még nem mondtak le a boldogság kék madaráról. Fokozatosan nyílnak meg egymás előtt, egy hófútta, világtól elzárt, mégis meleggé varázsolt hétvégi házban.

Szívedbe zárva

Szívedbe zárva

Am. f. /Szinkr./ 1.55.55 h
Bob Rueland boldog házasságban él. Élete azonban darabokra hullik, amikor felesége egy tragikus autóbalesetben életét veszti. Eközben Grace a szívműtétjére vár. Bob feleségének szívét ültetik a mellkasába.
Néhány év múlva a sors összehozza egymással a két fiatalt. 

Angyali üzlet

Angyali üzlet

Am. f. /Szinkr./ 1.29.59 h
Kathleen egyedül neveli kislányát, Zoe-t. Saját házra gyűjt, ahová beköltözhetnének.
Sam remek üzletember, akinek viszont sürgősen szüksége lenne egy családra, hogy nyélbe üssön egy üzletet a titokzatos Javier Del Campo-val.
Mivel Sam Kathleen főnöke, némi pénz, és rábeszélés után sikerül meggyőznie a nőt, hogy játssza el a feleség szerepét.

Menyasszonyt karácsonyra

Menyasszonyt karácsonyra

Am.- kanadai f./Szinkr./
1.23.51 h
Jessie Patterston csak a nagy Ő-re várt egész életében, azonban a dolgok soha nem alakultak az elképzelése szerint. Már háromszor eljegyezték, ám mind a három eljegyzést felbontotta.
Ekkor azonban váratlanul színre lép Aiden, aki talán tényleg a nagy Ő lesz.
Az egyetlen bökkenő, hogy Jessie nem tud róla: a sármos idegen fogadott a barátaival, hogy még karácsony előtt megnősül. 

Az élet ízei

Az élet ízei

Am. f. /Szinkr./ 2.02.29 h
Az indiai Kaddam család egy festői szépségű dél-francia kisvárosba érkezik. Nem kisebb tervvel állnak elő, mint hogy megnyitják hagyományos éttermüket, szemben a helyi-, és igen előkelő Michelin csillagos konyhával.
Ádáz háború kezdődik a két tulajdonos között.
Közben a Kaddam család fia, a hihetetlenül tehetséges Hassan mindent megtesz azért, hogy bebizonyítsa: különleges ételeivel különleges helyet érdemel a gasztronómia világában.

Komolytalan komornyik

Komolytalan komornyik

Am.- kanadai f. /Szinkr./ 1.27.55 h
Bobot számtalan munkahelyéről kirúgták balkezessége miatt.
Egy alkalommal komornyik-képző iskola hirdetésére bukkan, mely azt ígéri, 5 nap alatt képzett komornyikot farag belőle. Sikeres vizsgái után Anne Jamiesontól kap megbízást, akinek csemetéi nem éppen a hagyományos családmodellhez szoktak. A gyerekek kezdetben mindent megtesznek azért, hogy elvágják Bob bimbózó karrierjét, a fiúnak azonban nagyon megtetszik az állás, és úgy érzi, nem közömbös számára munkaadója, Anne sem.

Könnyek az esőben

Könnyek az esőben

Am. f. /Szinkr./ 1.36.55 h
Casey, a fiatal amerikai lány édesanyja utolsó kívánságát teljesíti, amikor felkeresi Angliában az idős lord Brandont, hogy az asszony búcsúlevelét átadja neki. Nem tudja, mi áll a levélben, így nem érti, miért reagál olyan furcsán a lord, amikor végre találkoznak.
A férfi fiától remél segítséget, akivel viharos gyorsasággal egymásba szeretnek.
Ám úgy tűnik, a levél előbb-utóbb mindenkit felbolygat, leginkább Casey-t, aki addig azt hitte, ismeri az édesanyja egész életét.

Vakáció New Yorkban

Vakáció New Yorkban

Am. f. /Szinkr./ 1.25.24 h
Jodie egyedül neveli fiát, Timmyt. Közeledik a karácsony és a kisfiú minden vágya egy villanyvasút. Úgy tűnik, kívánsága valóra is válik, amikor meglesi az ajándékokat. Azt azonban nem tudja, hogy anyja nem neki, hanem cége egyik reklámfilmjének forgatásához vette meg a vonatot. Amikor Jodie visszaviszi azt a drága belvárosi üzletbe, Steve, a jóképű eladó segít neki, hogy ne kerüljön bajba, amiért cége hitelkártyájával fizetett.

Nászfrász

Nászfrász

Am. vígj. /Sz./ 1.27.37 h
Frank tiszteletes sajátos nézeteket vall a házasságra való felkészítésről. A jegyesek oktatása nála felér egy katonai kiképzéssel. Furcsa feladatok várnak a résztvevőkre. Pl.: bekötött szemmel való száguldozás Chicago belvárosában, két bömbölő robotbabáról való gondoskodás, sőt, szerepel benne a szexről való lemondás is. És ez csak ízelítő mindabból, amire Frank tiszteletes kötelezi a házasulandókat az "igen" kimondása előtt.

Apádra ütök

Apádra ütök

Am. f. /Szinkr./ 1.47.39 h
Greg fülig szerelmes barátnőjébe, Pambe, és kész rá, hogy feltegye a nagy kérdést. Amikor a lánykérést félbeszakítja egy telefon Pam húgától – aki közli, hogy férjhez megy -, Greg rájön, hogy Pamela kezéhez a lány apján, a félelmetes Jack Byrneson át vezet az út. Amikor New Yorkba utaznak Pam húgának esküvőjére, Greg úgy érzi, ez a megfelelő alkalom, hogy megkérje Pam kezét. Csakhogy minden balul üt ki, ami csak balul üthet ki.

Au Pair

Au Pair

Am. f. /Szinkr./ 1.25.44 h
Jenny Morgen diplomás közgazdászként végez az egyetemen. Egy félreértés folytán azonban bébiszitterként kap állást a gazdag Oliver Caldwell-nél, akinek két elkényeztetett gyerekére kell vigyáznia. A gyerekek mindent megtesznek azért, hogy megkeserítsék a lány életét, de Jennyben emberükre akadnak.

Az istenek a fejükre estek I.

Az istenek a fejükre estek I.

Am. f. /Szinkr./ 1.44.23 h
A busmanok évezredek óta Afrika eldugott szavannáit lakják, békében és harmóniában élnek egymással. Egy napon a sivatagban találnak egy repülőgépből kidobott Coca-Colás üveget, amely megzavarja a törzs életét. Xi meg van győződve arról, hogy az üveg gonosz erővel rendelkezik, ezért elvállalja, hogy megszabadul tőle. És a kis busman nekivág a szavannának.

Az istenek a fejükre estek II.

Az istenek a fejükre estek II.

Am. f. /Szinkr./ 1.33.32 h
Egy előkelő New York-i hölgy, aki eddig csak könyvekből csodálta Afrika szépségeit, a sivatag fölött kényszerleszállást hajt végre, de egy fa tetején landol. Kényszerpihenője alatt különös állatokkal kerül szorosabb ismeretségbe, közben megismerkedik Xixóval, a busmannal, egy csapat gyerkőccel, néhány orvvadásszal, na meg azokkal a marcona katonákkal, akik időnként túszul ejtik egymást.

Örömapa I. rész

Örömapa I. rész

Am. f. /Szinkr./ 1.45.13 h
George Banks menthetetlenül elérkezett az atyai válaszúthoz: elengedje-e végre lánya kezét. Nehezen tudja megtenni a lépést, pedig Annie már igazán érett nő, tudja mit akar az élettől.
A féltékeny George végül beletörődik sorsába, és kiderül róla, hogy mégiscsak ő a legaranyosabb örömapa.

Örömapa II. rész

Örömapa II. rész

Am. f. /Szinkr./ 1.46.05 h
George és felesége között teljes a boldogság, lányuk, Annie, és férje, Bryan, ugyancsak boldogan élnek. Igazán nincs ok a panaszra. És egyszer csak bumm, - beüt a mennykő. Annie és Bryan váratlanul bejelentik, hogy gyerekük lesz. De mindez semmi ahhoz képest, hogy George felesége, Nina is előáll a hírrel: ő is állapotos. 

Édesek és mostohák

Édesek és mostohák

Am. f. /Szinkr./ 2.05.00 h
Két asszony harcol egy családért. A hadszíntér a szeretett férfi, aki elvált az egyiktől, és feleségül akarja venni a másikat. Isabel próbál szerelme gyerekeinek jó anyja lenni, de képtelen felvenni a versenyt a férfi exfeleségével. Jackie jól ki is használja ezt a helyzetet, és amikor csak teheti, gyerekeit a csinos mostoha ellen uszítja. És ez így menne az idők végezetéig, ha a sors közbe nem szólna.

Végszükség

Végszükség

Am. f. /Szinkr./ 1.51.16 h
John Quincy Archibald fia baseballozás közben összeesik. A kórházban kiderül, hogy csak a szívátültetés mentheti meg a gyerek életét, az apa biztosítása azonban nem fedezi a transzplantáció költségeit. Az egyébként becsületes apa elkeseredésében átlép minden határt: túszul ejti a kórház dolgozóit, így akarja kényszeríti az orvosokat a műtét elvégzésére.

Hazafutás

Hazafutás

Am. f. /Szinkr./ 1.53.16 h
Cory Brand sztár a baseballpályán, ám félresiklik az élete, amikor kábítószer és alkoholügybe keveredik. Felfüggesztik a csapatánál. Ügynöke, hogy mentse a menthetőt, visszaküldi őt a kisvárosba, ahol nevelkedett. Nyolc hetet kell eltöltenie egy gyógyulási program keretében, miközben a helyi ifjúsági csapatatot edzi. Cory türelmetlenül várja, hogy visszatérhessen régi életéhez...

Miss Daisy sofőrje

Miss Daisy sofőrje

Am. f. /Szinkr./ 1.39.24 h
Atlanta, 1948. Daisy, a 72 éves nyugdíjas tanárnő vadonatúj Packard autójával nekimegy a szomszéd garázsának és az autó totálkáros lesz. Mivel a továbbiakban egyetlen biztosító társaság sem vállalja a kockázatot, Booli, a fia felfogad egy embert, Hoke Colbumot, anyja sofőrjének. A színesbőrű férfi tisztában van saját képességeivel és méltóságával. Az első zökkenők után különös barátság alakul ki közöttük.

Felhasználási feltételek      Adatvédelmi tájékoztató
© Copyright www.adonai.hu 2012-2019 Minden jog fenntartva
Honlap: Alfa webstudio